Als jouw Technisch VA ga ik een stap verder. Ik ga ervoor zorgen dat jouw bedrijf vóór jou gaat werken, in plaats van andersom.

HOE KAN MIJN BEDRIJF NU

VÓÓR mij gaan werken?

Ieder bedrijf heeft in elk geval deze twee elementen:

 • Iets waardoor jouw klanten met jou in contact komen (social media, podcast, website, webinar, weggever, etc.)
 • Iets wat jouw klanten bij je kunnen kopen (online training, fysiek/digitaal product, coaching etc.)

Alles wat van die twee elementen zichtbaar is voor jouw klanten, noem je ook wel de front-end (oftewel de voorkant) van jouw bedrijf. Echter heeft jouw bedrijf ook nog een hele back-end.

Dit zijn de dingen die jouw klanten niet per se zien, maar die er wel voor zorgen dat alle interacties die jouw klanten met jouw bedrijf hebben zo soepel mogelijk verlopen.

Denk hierbij onder andere aan je systemen, e-mailfunnels, opt-ins voor je nieuwe weggever, automatische incasso's, affiliates, een online kalendar waarin klanten afspraken met je kunnen maken en nog zoveel meer.

Alles wat je nu nog handmatig doet, kan echt veel slimmer/beter/sneller én dat is precies waardoor jouw bedrijf voor jou gaat werken.

Techniek, automatische systemen, AI, software. You hate it or you love it. 

EITHER WAY... JIJ WILT NIET DEGENE ZIJN DIE ALLES ZELF MOET UITZOEKEN.

Jij bent klaar met

 • Een overvol hoofd van alles wat er binnen en in jouw bedrijf nog beter zou kunnen;
 • Heel veel tijd kwijt zijn om uit te zoeken welke software er bij jouw bedrijf past, om toch uiteindelijk uit te komen bij waar je al mee werkt. Het wordt dus niet beter.
 • Systemen die niet doen wat jij wilt en bij iedere nieuwe update weer even compleet de draad kwijt zijn;
 • Alle stress van het altijd zelf maar moeten uitzoeken, jij hebt er gewoon geen zin meer in;

Kortom:

Jij wilt iemand die dit stuk binnen jouw bedrijf voor jou regelt, zodat jij er zelf niet meer tegenaan hoeft te hikken en het op de lange baan geschoven wordt.

Trust me, I am here for you and I got your back. Ik vind het namelijk wel hartstikke leuk om al deze dingen voor je uit te zoeken en te implementeren!

Wist je dat er zoveel handige tools zijn die heel veel kleine (rot)processen in jouw bedrijf volledig kunnen automatiseren? 

Denk aan:

 • Niet meer elke factuur handmatig in je boekhouding hoeven verwerken.
 • Wanneer mensen een product op jouw website kopen of jouw weggever downloaden, krijgen ze een automatische serie mailtjes .
 • Een website die zelf berekent welke blog titel de meeste kliks krijgt én dus ook tot de meeste conversie leidt.
 • Wanneer mensen een training bij je kopen, krijgen ze automatisch toegang tot die training, ook al staat die op een ander platform.
 • Een AI assistent die iedereen in jouw Instagram DM automatisch naar jouw product of podcast stuurt.

En er zijn nog zoveel meer dingen waar jij nu nog tegenaan loopt of waarvan je niet eens weet dat het bestaat of kan. 

& That's where I come in.

stel je eens voor

dit zou onze samenwerking kunnen zijn:

 • We creëren systemen die bij jou en jouw bedrijf passen zodat jouw bedrijf voor jou gaat werken in plaats van andersom.
 • Ik als jouw cheerleader die al jouw ideeën, wensen en ambities voor jouw bedrijf vertaalt naar praktische systemen die weinig energie kosten en waar jij maar één keer voor aan de slag hoeft.
 • We brengen de rust en het plezier terug in jouw business zodat jij je bezig kunt houden met het binnenhalen van nieuwe klanten en dingen waar je helemaal happy van wordt.
 • Zie mij als jouw technische inspiratie machine die zonder dat jij je hoeft te verliezen in de details jouw bedrijf en de ervaring van jouw klanten naar een hoger level tilt.
 •  Alle stress rondom lanceringen of deadlines van nieuwe producten of diensten hoef je niet meer in je eentje te dragen, die kunnen we voortaan samen delen. 

Mijn klanten over mij

Het runnen van een business moet vooral leuk zijn. Jij moet er energie van krijgen. Het mag een feestje zijn om (bijna) elke dag aan de slag te gaan. Daarom is mijn aanpak informeel met een grote bak aan kennis.

Voor mij zijn al jouw technische (hoofd)pijnpunten gewoon simpel en dat heeft voor jou drie enorme voordelen:


 • Ik weet exact waar ik het over heb, waardoor ik jou precies kan uitleggen wat ik heb gedaan en hoe je het eventueel zelf kan doen (als je dat wilt weten of leren). Ik ben namelijk ook een ster in het maken van tutorials. Voor kleine vragen ben je dus niet per se afhankelijk van mij. Chill toch? 
 • Ik weet wat er op dit moment op de markt te krijgen is en kan je dus - afhankelijk van jouw wensen én je budget - precies vertellen wat jij nodig hebt voor jouw business.
 • Aanvullend daarbij, ik weet dus ook heel goed wat NIET werkt. Waardoor jij geen tijd/aandacht/geld kwijt bent aan investeren in iets wat toch niet voor jou werkt. 

Mijn gouden combinatie zit hem in het volgende:

Ik ben extreem geordend en ga gestructureerd te werk. Dus ook al is jouw bedrijf nu een enorme chaos, weet ik zeker dat ik er een helder pad naar voren in kan brengen.

Ik neem een enorme bak aan technische kennis en implementatie mee. Inmiddels heb ik ervaring met 85+ verschillende soorten software, dus ik weet precies welke voor jou het meeste voldoen aan jouw wensen én het meeste doet voor de rust in jouw hoofd.

Hoe kan je met mij werken?

Jij zoekt...

01. een fundament waarop je kunt bouwen

Het fundament van waaruit jij alles van jouw bedrijf kunt lanceren en altijd op kunt terugvallen is jouw website. Of je nu al een website hebt staan die je helemaal om wilt gooien of helemaal opnieuw wilt beginnen, I've got your back! En het mooie? De site die ik voor je ga bouwen kan later als startpunt gebruikt worden van o.a. jouw online academy, webshop en/of podcast.

Tarief vanaf €1097 excl. btw

02. een vaste samenwerking

Jij wilt doorpakken, de groei van jouw business niet meer voor lief nemen én echt stappen zetten om naar de volgende level door te breken. Jij weet dat jij niet meer degene wilt zijn die al deze technische facetten uit gaat zoeken. Jij wilt iemand die net zo excited is over de toekomst van jouw business als jijzelf én die je ook nog eens kan helpen daar sneller te komen.

Tarief vanaf €300,- excl. btw per maand (min. voor 6 maanden)

03. iemand die je af en toe komt helpen

Er zijn een paar projecten die al tijden in je hoofd spoken, je komt er alleen zelf steeds niet aan toe. Je bent niet per se opzoek naar iemand die maandelijks taken van je over kan nemen, maar je zoekt wél iemand die dit hoofdpijn-project voor je op kan pakken en kan afmaken. Jij wilt ruimte om je weer op iets nieuws te kunnen focussen, zonder de stress van dit project. 

Tarief vanaf €800,- excl. btw eenmalig (strippenkaart 10 uur, 3 maanden geldig)

04. een software consultant

Jij hebt grootste plannen met jouw business. En dan bedoel ik echt groter dan groots. Alleen wil jij zeker weten dat je de juiste stappen neemt en investeert in de juiste systemen om jouw bedrijf in deze up level te ondersteunen.

Tarief vanaf €100, per uur excl. btw (alleen op aanvraag)

Dit is hoe we starten

 1. 1
  Jij kiest hoe je met mij samen wilt werken;
 2. 2
  Jij neemt contact op via het formulier hieronder, via de mail of via WhatsApp;
 3. 3
  Wij plannen op korte termijn een call van 30/45 minuten;
 4. 4
  Vanuit de call kiezen we wel of niet voor een samenwerking & maken we (prijs)afspraken;
 5. 5
  Ik ga voor je aan de slag! (en dit kan al binnen 1 week, heerlijk toch?)
let's talk about

Zelfleiderschap & Controle

Dit is voor mij het allerbelangrijkste tijdens een samenwerking.


Zelfleiderschap én dat jij altijd de volledige controle over jouw business houdt. Dat jij, als jij dat wilt, ten allen tijde toegang hebt tot ieder onderdeel van jouw bedrijf. Tot hoe je site in elkaar zit, tot hoe de klantreis eruit ziet, tot alle automatiseringen. En ja, ik ga ze voor je bouwen en ze bijhouden, zodat jij je daar nooit meer druk over hoeft te maken. En ja, dan gaat er mogelijk wat stuk als je op een verkeerde knop drukt of iets verkeerd instelt.

Maar ik heb zoveel liever dat ik dat voor je kan oplossen, dan dat wanneer onze samenwerking eindigt, eerst alles via ingewikkelde migraties naar een andere partij overgezet moet worden. Zou toch gek zijn als jij er dan geen toegang tot de achterkant van jouw business zou hebben, toch?

Daarnaast hoef je daardoor mij ook niet voor ieder klein dingetje wat je aangepast wilt hebben te vragen. (Dat mag uiteraard wel). Maar ik leer je juist ook hoe je dat zelf doet. 

Veelgestelde vragen

Hoe ga jij te werk?

Ik houd van korte lijntjes om snel te kunnen schakelen, dus de dagelijkse gang van zaken en korte updates bespreken we via WhatsApp. Voor grote projecten, terugkerende opdrachten of specifieke vragen creëren we een systeem wat voor jou werkt. Of dat nu via de mail, trello, google docs of een ander programma is. Zo houden we beide het overzicht zonder dat ons WhatsApp gesprek overloopt. Daarnaast werk ik het liefst met een wekelijkse check-in call van 10/15 minuutjes zodat we onze samenwerking zo soepel mogelijk laten verlopen.

Ik heb al een werkend systeem, moet dat dan helemaal anders?

Als er iets staat wat voor jou werkt, wat je klanten oplevert en wat op geen enkele manier jouw potentie om te groeien, te verkopen of jouw klanten te bedienen in de weg staat... Natuurlijk ga ik daar NIET in slopen! Als je vanaf 0 begint of er iets niet stroomt, dan heb ik zeker advies over hoe je iets het beste of anders kunt aanpakken. Maar staat er al iets goeds? God no, dat ik daarin ga slopen. 

Waarom zou ik investeren in iemand die me niet rechtstreeks geld oplevert?

Wanneer iemand een vaste samenwerking overweegt, heb ik deze vraag weleens naar mijn hoofd gekregen. Mijn antwoord is heel simpel. Nee, ik doe geen acquisitie en ik ga niet voor jou achter jouw klanten aan. Wat doe ik wél? Met onze samenwerking creëer ik de rust en ruimte die jij kunt gebruiken voor alle inspiratie en ambities die je mogelijk al maanden voor jouw business hebt. Plannen die nu (because you have me), niet alleen tot uiting kunnen komen, maar ook technisch slim in jouw bedrijf geplaatst kunnen worden. 

Wat is mijn investering wanneer ik met jou ga samenwerken?

Ik heb verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden en opdrachten. Bij mij is hoe groter de commitment van jou aan mij, hoe lager mijn uurtarief voor onze samenwerking. Hier nog even het overzicht:


 • een nieuwe website vanaf €1097 excl. btw
 • een vaste samenwerking vanaf €300 excl. btw per maand (ten minste 6 maanden)
 • een strippenkaart vanaf €800 excl. btw voor 10 uur (3 maanden geldig)
 • software consultancy vanaf €100 excl. btw per uur

Wat zijn jouw werktijden?

Mijn werktijden zijn heel wisselend (heerlijk heh, dat ondernemerschap). Over het algemeen ben ik van maandag t/m vrijdag beschikbaar voor werkzaamheden. Mocht je me op een specifiek tijdstip/dag nodig hebben, dan kan dat in overleg bijna altijd. (dus ook in de avond & het weekend)

Is er ook iemand waarmee je niet samenwerkt?

Zeker. Losstaand of we een match zijn of niet, werk ik niet samen met iemand in exact dezelfde niche én met exact dezelfde doelgroep als een van mijn huidige opdrachtgevers. Ik ben namelijk iemand die alles van zichzelf, alle creativiteit, alle inspiratie, en alle liefde voor mijn werk in mijn samenwerkingen stopt. Ik wil dat niet beperken, niet voor mezelf én niet voor mijn klanten. Ik wil dat wanneer iemand voor de lange termijn in mij investeert, dat ze datzelfde level van commitment ook van mij krijgen. 

Is er ook iets wat je niet doet?

Op dit moment houd ik me niet bezig met advertenties. Niet op social media én niet via Google. Dus voor dat stuk kun je beter iemand anders zoeken.

Last but not least, dit is wat ik je nog wil meegeven als je een samenwerking met mij overweegt:

Ook al noem ik mezelf Technisch VA, wanneer je met mij gaat werken zul je zien dat ik veel meer kan, ben en doe dan alleen het zijn van een VA. Dus, by lack of a better term, ik ben jouw nieuwe Virtual Professional. Technisch VP. Klinkt al een heel stuk beter 😉 Dus ben jij ready om te investeren in de toekomst van jouw business?

Chat openen
VA nodig? Let me help
Scan de code
Heyhey! Als er iets is waar je mogelijk mijn hulp bij nodig hebt, laat het me zeker weten. Ik kijk graag even met je mee - Liefs Sanne

P.S. Handig heh, zo'n WhatsApp chatbox? 😉