Heyhey!

Ik ben Sanne Pulles

en op mijn 21e rolde ik met mijn "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan"-mentaliteit" de ondernemerswereld in als VA.

Met mijn kersverse hbo diploma op zak ging ik als jongste afstudeerder dat jaar aan de slag en merkte al snel dat ik het stukje techniek toch echt het allerleukste vond. De puzzels en de complexiteit waar de meeste mensen hoofdpijn van krijgen, zie ik juist als een geweldige uitdaging. 

De afgelopen 6 jaar heb ik met tientallen ondernemers mogen werken en heb ik mezelf eigen gemaakt in meer dan 85 verschillende soorten software. Ik overdrijf dus niet als ik zeg dat ik jou fantastisch kan adviseren over wat jij en jouw bedrijf nodig hebben. 

First things first...

Een paar fun facts om te zien of jij MIJ wel leuk vindt om mee te werken. Ik wil namelijk ook weten of ik jou en jouw bedrijf leuk vind voordat ik met jou aan de slag wil.

Een succesvolle samenwerking met mij gaat namelijk over het wederzijds mega enthousiast worden over het werk van de ander (Ask any of my clients 😉).

Ik word dan namelijk echt jouw allergrootste cheerleader, en dat enthousiasme brengt onze samenwerking naar het volgende level. Dus to continue...

  • Ik zie mezelf ook wel als een wandelende contradictie. Ik ben namelijk mega technisch en heb echt een voorliefde voor alles rondom digitale media, software, AI en innovatie. Maar ik ben ook mega spiritueel. Ik ken o.a. mijn Human Design van binnen naar buiten (1/3 emo projector hiero) en geniet meermaals per week van een heerlijk cacaootje. (currently enjoying one while typing this)
  • Ik ben dus echt een enorme foodie. Eten is mijn love language en thuis kook ik het liefste iedere dag en ook het liefste voor zoveel mogelijk mensen. Dus als je ergens een hidden gems of fave restaurant hebt, please send details. Ook als je zelf tips wilt hebben of op zoek bent naar een lekker recept, I'm your girl. Daarnaast heb ik standaard èn een flesje primitivo (rode wijn) én een flesje Licor 43 in huis.
  • Ik daag je uit om iemand te vinden die zo onhandig is als ik. En dan bedoel ik niet iemand die niet zelf een lamp kan vervangen. Ik bedoel iemand die meerdere keren per dag haar hoofd stoot aan diezelfde lamp, mijn vriend per ongeluk een stoot tegen zijn hoofd geef of de bodem onder mijn vers gebakken appeltaart uit laat vallen. Oeps! 
  • Ik sta ook wel bekend als queen cadeautjes. Wie er in mijn omgeving ook maar jarig is, ik weet al een jaar van tevoren wat ze krijgen. Ook in alle groepschats waar we cadeautjes bespreken kom ik vaak met de beste ideeën. Mijn geheim? Een hele TikTok bibliotheek waarin ik alles op sla waarvan ik weet: "Wauw, dat zou [vul naam in] echt heel leuk vinden!"

Lees je dit nu en denk je: "Omg, met deze vrouw wil ik werken!" Geweldig! 

Klik op de knop hieronder en dan vertel ik je meer over hoe wij samen aan de slag kunnen.

Chat openen
VA nodig? Let me help
Scan de code
Heyhey! Als er iets is waar je mogelijk mijn hulp bij nodig hebt, laat het me zeker weten. Ik kijk graag even met je mee - Liefs Sanne

P.S. Handig heh, zo'n WhatsApp chatbox? 😉