Testimonials

Sam Roobol

Founder & co-owner twin2win / misshumandesign

Werken met Sanne is de gift that keeps on giving. Deze vrouw is zó gestructureerd, communiceert mega helder en is bizar proactief. In de 3 jaar dat wij samenwerken heb ik meerdere behoorlijkkk ambiteuze projecten haar kant op gegooid en elke keer gaat ze ‘m met nog meer enthousiasme aan dan het vorige project. Sanne zorgt voor rust, overzicht en dat ik nog harder kan groeien. Sanne is essentieel onderdeel van mijn zakelijke succes. Iedereen zou een Sanne in zijn of haar team moeten hebben

Eveline Zuketto

leiderschapscoach / &NU

Voor ons bedrijf &NU heeft Sanne ontzettend veel werk uit handen genomen, o.a op het gebied van de hele website, ontwerpen van flyers/banners etc, vormgeving, en al het technische wat erbij komt kijken.
Sanne is echt een ongelofelijke alleskunner. Ze is precies, erg actief en snel, duidelijk in de communicatie, ze houdt je scherp op hetgeen wat gedaan moet worden. Ze denkt mee met je bedrijf, waardoor haar expertise echt waarde toevoegt. Werken met Sanne geeft rust, zodat wij met alle aandacht op ons werk kunnen focussen. Het is een verademing om met Sanne te werken. Een aanrader voor iedereen die wil groeien met zijn of haar bedrijf. Ze is een echte en sterke professional en ook een lief mens met een warm hart.

Mery Elbert

energetic business mentor / frequency of fierce / sen-si the label

Sanne heeft mij in het begin van mijn bedrijf opzetten enorm geholpen met het opzetten en alle technische zaken. Van websites tot legale zaken, automatiseringen, workflows, you name it. Dit zorgde toentertijd voor enorm veel rust en structuur. Door de fijne opzet en alle uitleg erbij kon ik het erna heel goed zelf. Binnenkort heb ik weer een behoorlijke technische klus eraan en uiteraard is er dan niemand beter geschikt om mij hierbij te helpen. Haar kennis en intuïtie zijn daarin altijd leidend en on Point. De samenwerking met Sanne heeft me geleerd om plezier te krijgen in de alledaagse taken in mijn bedrijf. So 10/10 would recommend! 💗💗

Fé van Megen

ondernemerscoach / taboedoorbreekster / founder taboecast

Sanne werkt al een lange tijd voor mij als technisch VA. Zij weet alles rondom techniek. Onlangs heeft ze mijn Huddle ingericht, maar ook vaak zat geholpen aan mijn funnel, website of Zoom. Sanne is heel meedenkend en adviseert ook wat het beste voor mij zou zijn en mijn bedrijf. Heel fijn om iemand in mijn team te hebben die ook echt met suggesties komt! Dat vind ik echt een plus. Daarnaast pakt ze snel taken op, ook bij nood en spoed. Het creëert voor mij meer rust, omdat Sanne oppakt waar ik niet zo enthousiast van word! Ik zou een samenwerking met Sanne aanraden, omdat ze echt meedenkt en voor je klaar staat. Ze heeft oprecht passie voor het technische stuk en dat merk je in de kwaliteit en snelheid 🔥

Dit zeggen andere ondernemers over onze samenwerking

Sandra de Hoon

Online business manager Daniela Kura

Sanne heeft heel veel kennis van online tools, we hebben haar ingezet bij de overstap van ons betaalsysteem. Hierbij liepen we tegen problemen aan. Sanne heeft dit toen overgenomen en is heel doortastend te werk gegaan in het contact tussen de beide tools om dit voor elkaar te krijgen. Dit heeft mij rust en ruimte gegeven om dit los te laten. Ze heeft echt heel veel kennis en werkt snel. Heb jij een hele goede technisch VA nodig, dan kan ik Sanne zeker aanraden.

Dana Hooghiemstra

founder & former business owner I love ayurveda

Sanne is een hele fijne VA. De communicatie verloopt onwijs soepel en ze reageert snel. Ze heeft een hele fijne energie en is erg professioneel.
Doordat Sanne aan de slag is gegaan met onder andere het betalingssysteem van mijn website heb ik zoveel meer rust gekregen en kon ik me richten op de taken waar ik zelf energie van krijg. Ik zou Sanne aan iedereen aanraden.

Elisa Schipper

bodylove expert / auteur / love your body / &NU

Ik werk al een aantal jaren met Sanne samen. Iedere keer sta ik weer te kijken van haar kennis, creativiteit en aanvulling op mijn ideeën. Ze werkt snel, efficiënt, maakt prachtige dingen. Het heeft mij tijd en klanten opgeleverd. Iedere keer dat ik haar spreek maakt ze mij enthousiast waardoor ik nog meer liefde voor mijn werk en producten voel. Ze heeft vaak aan één woord genoeg en weet vaak nog beter dan ikzelf wat ik neer wil zetten.

Kiki Roobol

human design & business mentor / misshumandesign

Inmiddels werk ik al zo'n twee jaar met heel veel plezier met Sanne, ze is oprecht een van de meest competente VA's waar ik ooit mee heb samengewerkt. Ze schakelt snel, neemt dingen uit handen, is mega proactief en grondig in haar werk. Je merkt dat het niet zomaar een baan voor haar is, ze is ontzettend betrokken bij mij als ondernemer. Door Sanne loopt mijn bedrijf soepeler, kunnen we snel schakelen en hebben we zoveel meer rust en structuur als team zijnde. Ze heeft zichzelf echt onmisbaar gemaakt.

Chat openen
VA nodig? Let me help
Scan de code
Heyhey! Als er iets is waar je mogelijk mijn hulp bij nodig hebt, laat het me zeker weten. Ik kijk graag even met je mee - Liefs Sanne

P.S. Handig heh, zo'n WhatsApp chatbox? 😉